De HTC One M8 is het nieuwe vlaggenschip van HTC, dat een premium design combineert met slimme hard- en softwarematige features. In de HTC One M8 videoreview kom je alles te weten over deze indrukwekkende smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Conclusie HTC One M8 review

De One is een uitstekend toestel en behoort tot het segment van de beste Android-smartphones van het moment. Hoewel de software en camera hier en daar enkele kleine nadelen vertonen, is de bouwkwaliteit, het scherm, de specificaties en de batterijduur echt uitstekend te noemen. Daarbij is de One na de Nexus 4 eigenlijk de eerste Android-smartphone die niet zo goedkoop en plastic-achtig aanvoelt. HTC plakt het etiket premium op de One en die belofte houdt het Taiwanese bedrijf. De One is in vrijwel alle opzichten een geweldige smartphone die de komende jaren nog enorm actueel, snel en een uitstekende keuze blijft.

HTC One M8 kopen

De HTC One M8 is sinds april 2014 verkrijgbaar in ons land. Hieronder vind je de beste en meest actuele aanbiedingen voor het toestel.

HTC One M8
9,0
Welke HTC One M8 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One M8 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.