Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bekijk alle uitgelekte HTC One M9 beelden in één video

Gijs Ettes
25 februari 2015, 8:43
1 min leestijd
Bekijk alle uitgelekte HTC One M9 beelden in één video

Gisteravond doken drie promovideo’s van de HTC One M9 op die het design en de onderscheidende features volledig prijsgaven. De filmpjes zijn inmiddels offline gehaald, maar een YouTube-gebruiker heeft ze weten te  bundelen in één video.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de HTC One M9 video

De hoge piefen bij HTC zullen afgelopen nacht slecht hebben geslapen. Slechts een paar dagen vóór de officiële onthulling van de HTC One M9 is namelijk het promotiemateriaal voor het toestel uitgelekt. De video’s geven een goede indruk wat we van de M9 mogen verwachten, waaronder een 5 inch-scherm, een tweetal Dolby-speakers aan de voorzijde en een 20 megapixel-camera aan de achterzijde. Gecombineerd met de krachtige camera-app schiet je hiermee scherpe en veelzijdige kiekjes.

https://www.youtube.com/watch?v=8iE70XFxV_w

Het meest veranderd is echter de interface van de HTC One M9. De smartphone maakt gebruik van Android 5.0 Lollipop met de Sense 7-skin van HTC. Deze bevat een widget die apps toont op basis van je locatie (thuis, onderweg of op je werk). Ook heb je de mogelijkheid om de kleuren en het thema van Sense aan te passen.

Verder is BlinkFeed, het sociale startscherm van Sense, weer van de partij. Nieuw is dat dit startscherm ook restaurants kan tonen op basis van jouw voorkeuren en locatie.

Meer weten over HTC’s aankomende vlaggenschip? Check ons uitgebreide dossier over de HTC One M9.

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu