De HTC One M9 is HTC’s nieuwe vlaggenschip voor 2015 en verbetert zijn voorganger op verschillende punten, maar is dat genoeg om opnieuw de wow-factor te krijgen die de One M8 wel had?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dat zie je in onze  HTC One M9 videoreview, waar we de belangrijkste functies van de smartphone bespreken. In de video, die ongeveer drie en een halve minuut duurt, komen onder andere het design, de prestaties, software, camera en accuduur aan bod.

HTC One M9 videoreview

htc one m9 videoreviewHoewel we in 2014 al erg over de HTC One M8  waren te spreken, betekent de  HTC One M9 de definitieve terugkeer van de Taiwanese telefoonfabrikant op de smartphonemarkt. Het toestel komt qua design en formaat overeen met zijn voorganger, maar is onderhuids vernieuwd en brengt enkele verbeteringen met zich mee.

Wil je meer te weten komen over het nieuwe vlaggenschip van HTC?  Lees dan onze geschreven HTC One M9  review. Daarin staan we uitgebreider stil bij het design, de prestaties en het gebruiksgemak van de telefoon, en kun je onze volledige conclusie over de M9 lezen.

De beste HTC One M9 aanbiedingen

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor een  HTC One M9 met abonnement op een rijtje gezet. Het toestel is gratis met een tweejarig abonnement vanaf 41 euro.

HTC One M9
7,0
Welke HTC One M9 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One M9 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.