Bekijk: nieuwe promofilmpjes voor de HTC One M9

Afgelopen zondag werd de HTC One M9 na maanden van speculatie eindelijk onthuld. Nieuwe promofilmpjes – waaronder eentje die is ingesproken door acteur Robert Downey Jr – tonen wat je van de M9 kunt verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuwe HTC One M9 video’s

De HTC One M9 is het derde toestel in de uitstekende One-reeks van HTC. Hoewel de M9 op het eerste gezicht niet heel vernieuwend lijkt, is de smartphone wel degelijk flink verbeterd. Onder de motorkap vinden we een snellere octacore-processor, meer werkgeheugen en meer ruimte voor je favoriete apps en media. Ook de camera’s van het vlaggenschip zijn sterk verbeterd.

Hetzelfde geldt voor de Sense-skin die over Android heen ligt. Deze is slim en zelflerend, en door de gebruiker bovendien helemaal aan te passen. Het filmpje hieronder gaat over het idee achter de One-serie en is ingesproken door Robert Downey Jr, de acteur die we vaker aantreffen in promofilmpjes van HTC.

https://www.youtube.com/watch?v=SJFQgyu-7po

De HTC One M9 video hieronder geeft een goed beeld van het design van de smartphone. De M9 is gemaakt uit één blok aluminium en lijkt veel op zijn voorganger, al zijn de randen van het toestel iets scherper. Het voordeel hiervan is dat je meer grip hebt als je het toestel vasthoudt.

Voorverkoop HTC One M9 gestart

Wil jij als eerste de HTC One M9 in huis hebben? Vanaf 31 maart ligt hij in de winkels, maar je kunt hem nu al bestellen. Bekijk hieronder de beste deals.

HTC One M9
7,0
Welke HTC One M9 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One M9 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.