Teaser bevestigt metalen behuizing voor Huawei Ascend P8

Huawei heeft vandaag een Ascend P8 teaser online geplaatst die onder meer hint naar de behuizing van de smartphone, die is gemaakt van metaal.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Huawei Ascend P8 teaser

In het filmpje is een mysterieuze man met een cape te zien, die met zijn smartphone licht brengt in de duisternis van de stad. De teaser biedt weinig nieuwe info, maar lijkt wel het gerucht over de metalen behuizing van het toestel te bevestigen.

https://www.youtube.com/watch?v=Nn-4ABBbo3E

Volgende week woensdag (15 april) zal Huawei zijn nieuwe vlaggenschip officieel uit de doeken doen tijdens een eigen event in Londen. Naar verluidt wordt de P8 voorzien van een 5,2 inch-scherm met een 1080p-resolutie en een vlotte Kirin 935-chip met een octacore-processor.

Verder zou het Huawei-toestel de beschikking hebben over 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte en een 2600 mAh-accu aanwezig zijn. Tot slot  zou aan de achterzijde een verbeterde 13 megapixel-camera aanwezig zijn  met een sensor van Sony. Mogelijk kan deze ook in donkere situaties scherpe foto’s schieten.

Het laatste nieuws over Huawei

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.