De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video: deze 10 dingen moet je weten over de Huawei P50 Pro

Colin Baak
18 maart 2022, 15:03
1 min leestijd
YouTube video player

In deze Huawei P50 Pro video neemt redacteur Colin je mee langs het nieuwe vlaggenschip aan de hand van tien leuke weetjes. Wist jij bijvoorbeeld dat er ook een vouwbare variant van bestaat en het scherm meer dan een miljard kleuren kan weergeven?

Lees verder na de advertentie.

Kijken maar: de Huawei P50 Pro-video

Huawei richt zich inmiddels nog maar kleinschalig op smartphones en de reden is inmiddels iedereen wel bekend. Het bedrijf heeft al jaren te maken met een opgelegd handelsverbod met veel Amerikaanse fabrikanten. Zo mag het bedrijf geen gebruik meer maken van Android van Google zoals wij het hier gewend zijn.

De gloednieuwe Huawei P50 Pro draait daarom op een versie van Android zonder Google-diensten en -apps. In onderstaande video vertellen we je alles over dit toestel aan de hand van tien interessante weetjes. Wil je na het kijken nog meer weten? Check dan de geschreven Huawei P50 Pro review.

Huawei P50 Pro: deze 10 dingen moet je weten

We publiceren iedere week een gloednieuwe video op het YouTube-kanaal van Android Planet. Abonneer je daarom en zet het belletje aan. Dan ontvang je namelijk automatisch een melding, zodat je geen video mist.

Naast filmpjes zoals bovenstaande, vind je daar ook volledige videoreviews, tips en tricks of hebben we het over andere thema’s. Zo verschijnt binnenkort onze video over ViaPlay, hebben we het vaak over Android Auto, streaming of bijvoorbeeld privacy.

Idee voor een video? Laat het ons weten

Heb jij nou een tof idee voor een video, wil jij een specifiek onderwerp belicht zien of heb jij wat unieks te vertellen? Drop het dan even in onderstaande reacties of mail ons even via redactie@androidplanet.nl. Om alvast een tipje van de sluier te lichten, volgende week verschijnt onze video over de gloednieuwe Samsung Galaxy S22, stay tuned!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu