De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: Symfonisk-speakers combineren IKEA-design en Sonos-geluid

Redactie
26 juli 2019, 11:58
2 min leestijd

De nieuwe IKEA Symfonisk-speakers bieden goed geluid zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt. Samen met Sonos heeft de meubelgigant speakers gemaakt die beter in elk huis passen, zoals we je in onze nieuwe videoreview laten zien.

IKEA Symfonisk video review: speakers onder de loep

Eerder dit jaar maakten IKEA en Sonos een samenwerking bekend. Dat klinkt op het eerste gezicht misschien raar. Want wat moet de goedkoopste, populairste meubelmaker ter wereld nou met een high-end speakermaker als Sonos? Toch is het eigenlijk best logisch: Sonos wil zoveel mogelijk mensen bereiken met zijn speakers, IKEA wil meubels die passen bij de wensen van zijn klanten. Door de twee te combineren, krijg je apparaten die slimmer en fijner bij je passen.

Het eerste product van die samenwerking is binnenkort in Nederland te koop, in de vorm van twee IKEA Symfonisk-speakers. IKEA’s boekenplankspeaker en muzikale tafellamp verschijnen hier in augustus pas, maar Android Planet mocht ze al iets eerder uitproberen. In de video van deze week nemen we onze eerste ervaringen met je door.

Vergeet je niet te abonneren op het Android Planet YouTube-kanaal, zodat je onze video’s als eerste kunt checken. Iedere week delen we nieuwe tips, reviews en koopadvies over de allerbeste Android-smartphones van het moment. 

Lees meer in onze IKEA Symfonisk-review

Meer weten over de speakers? Lees dan ook onze volledige IKEA Symfonisk review. Ontdek meer over het instelproces, de geluidskwaliteit en of dit een goed alternatief is voor Sonos-speakers. Vanaf begin augustus zijn beide Symfonisk-apparaten in alle IKEA’s te vinden. Ook kun je online bestellen en de speakers laten thuisbezorgen.

“Deze eerste generatie van IKEA Symfonisk is een veelbelovend begin. Het idee om speakers niet alleen betaalbaarder te maken, maar ze ook slim te combineren met bestaande meubels, belooft veel voor de toekomst. Hoe goed het geluid van zo’n Sonos One ook is, niet iedereen heeft zin en ruimte om meerdere blokken in één huis te stoppen. De kans om goed geluid te combineren met een passend ontwerp is een verbetering voor elke huiskamer,” zo schrijven we in onze review.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu