Videoreview: Lenovo Smart Clock stopt een Google Assistent in je alarm

Redactie
19 juli 2019, 16:58
2 min leestijd

Geen zin om ‘s ochtends naar je smartphone te grijpen, maar wil je wel op de hoogte zijn van het laatste nieuws en weer? Haal de Google Assistent je slaapkamer in met de Lenovo Smart Clock.

Lenovo Smart Clock videoreview

De Lenovo Smart Clock is in feite een iets kleinere versie van de Google Nest Hub. Het is een slimme speaker met scherm en ingebouwde Google Assistent. Dat betekent dat je niet alleen een wekker kunt instellen, maar ook muziek aanvraagt, de raarste vragen beantwoord krijgt en het laatste nieuws luistert. Het apparaatje is nog niet in Nederland te koop, maar wij probeerden hem vast uit.

De Smart Clock is, niet geheel verrassend, vooral bedoeld als wekker. Stel je een alarm in, dan krijg je gelijk een flink aantal opties in beeld. Je kunt namelijk niet alleen kiezen uit meerdere alarmgeluiden, maar ook voor een zonsopgangwekker. Het beeld wordt dan dertig minuten voor je op moet staan geleidelijk steeds lichter, zodat je frisser opstaat. Deze en andere functies bespreken we in de videoreview van deze week.

Vergeet je niet te abonneren op het Android Planet YouTube-kanaal, zodat je onze video’s als eerste kunt checken. Iedere week delen we nieuwe tips, reviews en koopadvies over de allerbeste Android-smartphones van het moment. 

Meer weten over de Lenovo Smart Clock? Lees dan ook onze volledige review. Daarin leggen we ook uit hoe je deze slimme wekker in Nederland kunt gebruiken. De Smart Clock wordt hier niet verkocht, maar is wel gewoon volledig in het Nederlands te gebruiken.

“Ben je net zo’n Google Assistent-gek als ik, dan heb je waarschijnlijk al een slimme speaker in elke kamer,” zo leest onze Smart Clock review.  “In dat geval is de Smart Clock een hele fijne toevoeging aan je slaapkamer. De zonsopgangwekker, het compacte formaat en de Google Assistent binnen handbereik heeft een absolute meerwaarde. Met de Smart Clock kun je je smartphone weg laten uit de slaapkamer, zonder dat je toegang tot andere slimme apparaten in huis kwijtraakt. Deze gadget is misschien iets te beperkt buiten de slaapkamer, maar tegelijkertijd simpel genoeg om je nachtrust te verbeteren.”

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu