De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze video laat de LG G Flex 2 in al zijn glorie zien

Redactie
25 februari 2015, 17:24
1 min leestijd

De G Flex 2 van LG is in een uitgebreide video te zien, waarin de Zuid-Koreaanse fabrikant ingaat op het ontwerp- en testproces van de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

De G Flex 2 is de opvolger van de G Flex, de buigbare smartphone van LG. De G Flex 2 is voorzien van een rubberen behuizing, waardoor het toestel nog beter kan buigen dan voorheen. In de LG G Flex 2 video gaat de fabrikant in op de  features van het toestel, en waarom deze bijdragen aan een “uitstekende consumentenervaring”.

LG G Flex 2 prijs

De video is tevens een interessante kijk op  het ontwerp- en testproces van de G Flex 2 door LG. Zo zie je onder andere hoe LG de sterkte van het flexibele glas test en hoe de licht buigzame behuizing bijdraagt aan een sterker design. Volgens testen van LG is de G Flex 2 zo’n 30 procent sterker dan zijn voorganger.

De G Flex 2 heeft een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie, Snapdragon 810-chip, 2GB aan werkgeheugen en 16 of 32GB aan opslagruimte. Foto’s en video’s worden geschoten met een 13 megapixel-camera.

G Flex 2 kopen

De LG G Flex 2, de tweede gebogen smartphone van LG, wordt eind maart in Nederland verwacht, zo blijkt uit een vandaag verschenen bestelpagina op Coolblue. Het toestel gaat  699 euro  kosten.

Laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu