De G Flex 2 van LG is in een uitgebreide video te zien, waarin de Zuid-Koreaanse fabrikant ingaat op het ontwerp- en testproces van de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De G Flex 2 is de opvolger van de G Flex, de buigbare smartphone van LG. De G Flex 2 is voorzien van een rubberen behuizing, waardoor het toestel nog beter kan buigen dan voorheen. In de LG G Flex 2 video gaat de fabrikant in op de  features van het toestel, en waarom deze bijdragen aan een “uitstekende consumentenervaring”.

LG G Flex 2 prijsDe video is tevens een interessante kijk op  het ontwerp- en testproces van de G Flex 2 door LG. Zo zie je onder andere hoe LG de sterkte van het flexibele glas test en hoe de licht buigzame behuizing bijdraagt aan een sterker design. Volgens testen van LG is de G Flex 2 zo’n 30 procent sterker dan zijn voorganger.

De G Flex 2 heeft een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie, Snapdragon 810-chip, 2GB aan werkgeheugen en 16 of 32GB aan opslagruimte. Foto’s en video’s worden geschoten met een 13 megapixel-camera.

G Flex 2 kopen

De LG G Flex 2, de tweede gebogen smartphone van LG, wordt eind maart in Nederland verwacht, zo blijkt uit een vandaag verschenen bestelpagina op Coolblue. Het toestel gaat  699 euro  kosten.

Laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.