Video toont Android 5.0 Lollipop op de LG G2

Net als de LG G3 zal ook LG’s vlaggenschip van 2013 van Android 5.0 Lollipop worden voorzien. Deze verschijnt ergens de komende weken, al duidt deze LG G2 Android 5.0-video erop dat we niet al te lang meer hoeven te wachten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de LG G2 Android 5.0-video

Het filmpje hieronder toont hoe de nieuwste Android-versie eruitziet op de LG G2. Te zien is het vernieuwde multitaskingvenster, apps met het Material Design, notificaties en de easter egg die verschijnt als je meermaals op het versienummer van Android drukt. De skin van LG zelf is ook nog steeds erg aanwezig.

Gezien de soepelheid van de versie van Android 5.0 die op de LG G2 wordt gedraaid, gaan we er vanuit dat de uiteindelijke versie niet al te lang meer op zich laat wachten. De uitrol van de update zal uiterlijk in februari starten.

LG G2 Prijzen

Omdat de LG G2 al wat langer op de markt is, wordt het toestel steeds beter betaalbaar. Bij de aanbieders hieronder ben je het goedkoopst uit. Op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze LG G2 kopen-pagina!

LG G2
9,0
Welke LG G2 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.