De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G3 videoreview: indrukwekkend vlaggenschip

Redactie
30 juni 2014, 11:30
1 min leestijd

De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant van 2014. Het nieuwe toestel verbetert zijn voorganger op een behoorlijk aantal fronten. Benieuwd welke precies? Check de LG G3 videoreview!

Lees verder na de advertentie.

Conclusie LG G3 review

Het scherm van de LG G3 is indrukwekkend, het design fraai en de mogelijkheid om het toestel Qi op te laden is een fijn pluspunt. Ook is de Android-software voor het eerst écht aantrekkelijk, en de Android-skin van LG was altijd het grootste minpunt van vorige LG-smartphones en -tablets. De belangrijkste zet van LG is echter de prijs van de G3. Het high-end toestel wordt namelijk in de markt gezet voor een adviesprijs van 549 euro voor het 16GB-model of 599 euro voor het 32GB-model. En daarmee is het 16GB-model een stuk goedkoper dan de meeste concurrenten als Sony, HTC en Samsung. Het is nu aan LG om de bekendheid van het merk een flinke boost te geven, want de meesten zijn toch geneigd om voor een ‘bekender merk’ als Samsung of Sony te kiezen. LG laat met de G3 echter zien dat ze nergens heen gaan en de grootste kanshebber zijn om marktaandeel van Samsung af te snoepen.

De LG G3 kopen

Via onderstaande aanbieders kun je de LG G3 kopen. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt. Bij de meeste tweejarige abonnementen krijg je de LG G3 gratis.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G3 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu