De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant van 2014. Het nieuwe toestel verbetert zijn voorganger op een behoorlijk aantal fronten. Benieuwd welke precies? Check de LG G3 videoreview!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Conclusie LG G3 review

Het scherm van de LG G3 is indrukwekkend, het design fraai en de mogelijkheid om het toestel Qi op te laden is een fijn pluspunt. Ook is de Android-software voor het eerst écht aantrekkelijk, en de Android-skin van LG was altijd het grootste minpunt van vorige LG-smartphones en -tablets. De belangrijkste zet van LG is echter de prijs van de G3. Het high-end toestel wordt namelijk in de markt gezet voor een adviesprijs van 549 euro voor het 16GB-model of 599 euro voor het 32GB-model. En daarmee is het 16GB-model een stuk goedkoper dan de meeste concurrenten als Sony, HTC en Samsung. Het is nu aan LG om de bekendheid van het merk een flinke boost te geven, want de meesten zijn toch geneigd om voor een ‘bekender merk’ als Samsung of Sony te kiezen. LG laat met de G3 echter zien dat ze nergens heen gaan en de grootste kanshebber zijn om marktaandeel van Samsung af te snoepen.

De LG G3 kopen

Via onderstaande aanbieders kun je de LG G3 kopen. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt. Bij de meeste tweejarige abonnementen krijg je de LG G3 gratis.

LG G3
8,0
Welke LG G3 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G3 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.