Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Nieuwe teaser LG G4 hint naar verbeterde camera

Gijs Ettes
7 april 2015, 14:11
1 min leestijd
Nieuwe teaser LG G4 hint naar verbeterde camera

LG heeft een nieuwe LG G4 teaser gepubliceerd in aanloop naar de officiële onthulling van het nieuwe vlaggenschip op 28 april aanstaande. De video hint naar de camera van de G4, die een diafragma van f/1.8 krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG G4 teaser

Het diafragma van de camera van de G4 is groter  dan dat van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6, al is het verschil minimaal (f/1.9). Of de camera van het nieuwe toptoestel van LG ook weer laser autofocus krijgt  is aannemelijk, maar niet zeker. Veel meer informatie geeft de teaser niet, al is het meeste over de LG G4 inmiddels uitgelekt.

Eerdere video’s die LG publiceerde (en die je hier kunt bekijken) gaan in op UX 4.0, de vernieuwde interface van het toestel die slimmer en intuïtiever moet werken. Dit zie je terug in de Smart Board-widget, die informatie uit diverse apps verzamelt en overzichtelijk presenteert. Ook is er een functie genaamd Smart Alert, die leert van de gebruiker en op basis daarvan notificaties aanpast.

Volgens de laatste berichten krijgt de LG G4 een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De behuizing heeft  waarschijnlijk een lichte curve en onder de motorkap is een vlotte 64-bit Snapdragon 810-chip van Qualcomm en 3 of 4GB aan werkgeheugen aanwezig.

Het laatste nieuws over de LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu