Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG G4 videoreview: goede aankoop met wonderschoon scherm

Redactie
26 mei 2015, 18:34
1 min leestijd

De LG G4 is een smartphone die niet erg spannend is, maar wel weer heel degelijk. In deze LG G4 videoreview bespreken we de belangrijkste punten van het vlaggenschip voor 2015.

Lees verder na de advertentie.

In de videoreview komen onder andere de lederen achterkant, het scherm, de camera en de software aan bod. De video, die zo’n drie minuten duurt, is een variant van onze uitgebreide  geschreven  LG G4 review. In deze review bespreken we alle punten van de smartphone, inclusief foto’s en screenshots.

LG G4 videoreview: onze conclusie

De G4 heeft enkele functies die concurrenten niet hebben, zoals een verwisselbare achterzijde en accu en een sleuf voor een micro-sd-kaart, en biedt een uitstekend scherm, zeer goede camera en prima prestaties en dito accuduur. Maar de grootste troef van LG, de aantrekkelijke prijs van zijn vlaggenschip ten opzichte van de directe concurrentie, is weg. Nu moet LG puur op basis van design, hardware en software met andere vlaggenschepen gaan concurreren, en dat gaat een stuk lastiger worden dan voorheen.

LG G4 kopen

Overweeg je om een LG G4 met abonnement te bestellen, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen. Je haalt het toestel gratis in huis bij een tweejarig abonnement vanaf 35 euro per maand.

LG G4

LG G4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G4 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu