De LG G4 is een smartphone die niet erg spannend is, maar wel weer heel degelijk. In deze LG G4 videoreview bespreken we de belangrijkste punten van het vlaggenschip voor 2015.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In de videoreview komen onder andere de lederen achterkant, het scherm, de camera en de software aan bod. De video, die zo’n drie minuten duurt, is een variant van onze uitgebreide  geschreven  LG G4 review. In deze review bespreken we alle punten van de smartphone, inclusief foto’s en screenshots.

LG G4 videoreview: onze conclusie

De G4 heeft enkele functies die concurrenten niet hebben, zoals een verwisselbare achterzijde en accu en een sleuf voor een micro-sd-kaart, en biedt een uitstekend scherm, zeer goede camera en prima prestaties en dito accuduur. Maar de grootste troef van LG, de aantrekkelijke prijs van zijn vlaggenschip ten opzichte van de directe concurrentie, is weg. Nu moet LG puur op basis van design, hardware en software met andere vlaggenschepen gaan concurreren, en dat gaat een stuk lastiger worden dan voorheen.

LG G4 kopen

Overweeg je om een LG G4 met abonnement te bestellen, dan vind je daarvoor hieronder de beste aanbiedingen. Je haalt het toestel gratis in huis bij een tweejarig abonnement vanaf 35 euro per maand.

LG G4
8,0
Welke LG G4 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G4 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.