Nieuwe video’s tonen design, camera en interface LG G4

Gijs Ettes
23 april 2015, 8:00
2 min leestijd
Nieuwe video’s tonen design, camera en interface LG G4

LG heeft nieuwe video’s online gezet die een indruk geven van de leren achterkant, camera en het scherm van zijn nieuwe vlaggenschip, de LG G4. Ook worden de nieuwe functies van LG UX 4.0 uitgelicht.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG G4 video’s

Iets minder dan twee weken geleden lekten al de specs en het design van de LG G4 uit, maar toch zijn er nog genoeg zaken waarover nog niet alles bekend is. Neem bijvoorbeeld de nieuwe LG UX 4.0-skin die zijn debuut maakt op het nieuwe topmodel van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Deze zorgt voor een persoonlijkere gebruikerservaring en brengt handige camera-opties, speciale ringtones en een slimme  notitiefunctie  met zich mee.

https://www.youtube.com/watch?v=EExBLxX14KE

De korte teaser hieronder geeft een kijkje achter de schermen bij de productie van het 5,5 inch-scherm van de LG G4, dat hoogstwaarschijnlijk over dezelfde resolutie van 2560 bij 1440 pixels beschikt als zijn voorganger.

https://www.youtube.com/watch?v=rH7z9LF2IDE

De LG G4 wordt verkrijgbaar met een achterkant van plastic of  leer. Voor dit laatste lijkt LG – in tegenstelling tot bijvoorbeeld Samsung – gebruik te maken van echt materiaal  in plaats van imitatieleer.

https://www.youtube.com/watch?v=mp-3bOFBk6w

Het laatste filmpje toont de camera van de LG G4, die wordt voorzien van een betere sensor en een diafragma van f/1.8. Daardoor schiet je betere foto’s, waarschijnlijk in een maximale resolutie van 13 of 16 megapixels.

https://www.youtube.com/watch?v=VhOIB0npP-w

De LG G4 wordt volgende week  (28 april) officieel uit de doeken gedaan. Dan krijgen we eindelijk te weten wat de daadwerkelijke specificaties en het prijskaartje van het toestel zullen zijn. Android Planet is in Londen aanwezig om live verslag te doen van de presentatie  van de G4.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu