Video toont LG G7 met notch en hoofdtelefoonaansluiting

Wouter Nijsen
2 april 2018, 13:01
2 min leestijd

Er is een video verschenen waarin de nog onaangekondigde LG G7 te zien is. De beelden tonen een smartphone met een strak design, notch aan de bovenkant aan het scherm, en de aanwezigheid van een koptelefoonaansluiting. Bekijk het filmpje hier.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de LG G7-video

De video is afkomstig van de bekende lekker OnLeaks, die ‘m in samenwerking met website MrPhone maakte op basis van de laatste informatie. Volgens de website meet de G7 zo’n 153,2 bij 71,9 bij 8,2 millimeter, waarmee het toestel iets langer en dikker is dan zijn voorganger, de LG G6. Het gewicht van de smartphone is onduidelijk.

De beelden laten zien dat de G7 een metalen frame heeft en verder van glas is gemaakt. Het scherm, dat 6 inch zou meten, heeft een uitsnede aan de bovenkant, ofwel een notch. Deze designtrend zagen we voor het eerst bij de Essential Phone en iPhone X en wordt nu door steeds meer fabrikanten overgenomen.

Lees ook: LG overweegt een notch, maar fans zeggen nee

Met de G7 lijkt ook LG overstag te gaan. Verder zien we op het filmpje een usb-c-poort en hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant. Laatstgenoemde wordt bij steeds meer high-end toestellen geschrapt, maar zit dus ‘gewoon’ op de G7.

Meer over de LG G7

Over de specificaties van de LG G7 is al het nodige bekend. Volgens de laatste geruchten beschikt de telefoon over een 6 inch-scherm met een beeldverhouding van 19 bij 9, waardoor het display bijna de hele voorkant inneemt. Onder de motorkap zit mogelijk een Snapdragon 8450-chip, 4 of 6GB RAM en 64GB aan opslagruimte. Aan de achterkant bevinden zich de dubbele camera (16 + 16 megapixel) en vingerafdrukscanner.

Mogelijk onthult LG het nieuwe vlaggenschip in juni, waarna de release snel volgt. Wanneer de smartphone naar de Benelux komt, is nog onduidelijk. Ook over de prijs is weinig bekend. Houd Android Planet in de gaten via de officiële app of nieuwsbrief voor alles rondom de LG G7.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu