De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G8 ThinQ video preview: hands-on met handherkenning

Thomas Haenen
26 februari 2019, 13:00
2 min leestijd

Met al het smartphonegeweld van Samsung, Huawei en Apple raakt LG de laatste jaren een beetje ondergesneeuwd. Daarom laten ze op het Mobile World Congress de G8 ThinQ zien. In deze video maak jij er kennis mee.

LG G8 ThinQ video preview

Kort na de aankondiging van de LG G8 ThinQ mocht Android Planet al met het toestel aan de slag. In deze video praten we je in een paar minuten bij over alle opvallende nieuwe features. Van de palmherkenning die wordt ingezet voor beveiliging, tot de driedubbele camera achterop.

In onze LG G8 ThinQ preview gaan we dieper in op alle nieuwe features van het toestel. Niet elk aspect bevalt even goed: zo is de palmherkenning nog niet perfect. “Zit je hand op de goede plek, dan duurt het al gauw een volle seconde tot het toestel ontgrendeld is. Het is merkbaar langzamer dan een vingerafdrukscanner. De technologie is misschien indrukwekkend, maar nog lang niet goed genoeg om daadwerkelijk dag in dag uit te gebruiken. Je ontgrendelt je toestel immers ruim honderd keer per dag, en dan zijn snelheid en gemak het allerbelangrijkste.”

“Wel zagen de eerste foto’s er erg goed uit. Ook indrukwekkend is de Live Bokeh-mode, waarmee je een bokeh-effect aan video’s toevoegt terwijl je ze filmt. In onze volledige review vertellen we je hoe de camera’s presteren onder andere omstandigheden.”

LG G8 ThinQ release in Nederland

Op moment van schrijven is nog niet helemaal duidelijk wanneer LG welke smartphones in Nederland uitbrengt. De LG V50 verschijnt hier in ieder geval niet, omdat het vereiste 5G-netwerk hier pas op zijn vroegst vanaf 2020 beschikbaar is. De LG G8 ThinQ en/of de G8s ThinQ verschijnt voor de zomer, maar een adviesprijs kon de fabrikant nog niet direct noemen. Zodra we meer weten, lees je het op Android Planet.

Android Planet is deze hele week op het Mobile World Congress in Barcelona. We doen live verslag van alle presentaties, zodat je als eerste kennis maakt met de nieuwste smartphones. De komende dagen kun je nog meer video’s verwachten waarin we onder andere aan de slag gaan met toestellen van Nokia, Sony en Xiaomi. Abonneer je gratis op het Android Planet YouTube-kanaal zodat je niets hoeft te missen!

Het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu