De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video: Made by Google 2018 samengevat in vier minuten

Thomas Haenen
10 oktober 2018, 14:19
1 min leestijd

Made by Google 2018 zit er weer op. De techgigant toonde tal van nieuwe producten, van de Google Pixel 3 tot de Home Hub. Wil je alle aankondigingen nog even voorbij zien komen, maar heb je geen anderhalf uur om het terug te kijken, dan is er deze samenvatting van vier minuten.

Made by Google 2018 samenvatting

In bovenstaande video passeren vrijwel alle aankondigingen in rap tempo de revue. Centraal stonden natuurlijk de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL, de nieuwe smartphones van het zoekbedrijf voorzien van verbeterde camera’s. Maar ook de Pixel Slate, een tablet die tevens als laptop gebruikt kan worden, werd uitgelicht. Daarnaast hoopt Google de huiskamer te veroveren met de Home Hub, een slimme speaker voorzien van een scherm.

Made by Google 2018 samenvatting

Voor Nederlandse Google-fans was de avond toch een beetje een teleurstelling. Op de Chromecast na komen geen van de getoonde producten namelijk officieel naar Nederland. Wil je toch een Pixel 3 in huis halen, dan kun je gelukkig waarschijnlijk wel terecht bij webwinkels die het toestel via de grijze import aanbieden.

Chromecast 3 en Google Home voor Nederland

Twee aankondigingen van gisteren ontbreken in de video. Zo dook na het evenement plots een verbeterde Chromecast op bij enkele webwinkels. Eerder op de dag maakte Google ook eindelijk een Nederlandse release voor de Home en Home Mini bekend. Over beide nieuwsfeiten vind je natuurlijk wel meer op Android Planet. Ook hebben we een round-up van Made by Google 2018 in tekstvorm.

Wil je alle aankondigingen in detail zien en heb je ruim de tijd, dan kun je natuurlijk ook de volledige persconferentie terugkijken via bovenstaande video. De presentatie begint na ongeveer 22 minuten.

Check de laatste aankondigingen van Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu