Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Terugkijken: het Made by Google-event en onze nabespreking

Thomas Haenen
5 oktober 2016, 16:55
2 min leestijd
Terugkijken: het Made by Google-event en onze nabespreking

Gisteren bracht ons de onthulling van de Google Pixel, de Pixel XL en een groot aantal andere nieuwe producten van Google. Heb je de aankondigingen gemist en wil je alles terugkijken? Met deze video én onze nabeschouwing ben je weer helemaal bij.

Lees verder na de advertentie.

Made by Google-video

Het Made By Google-event vond gisteravond plaats in San Francisco en zat bomvol met aankondigingen. Hoewel we Google voornamelijk als softwaremaker zien, springt het bedrijf dit najaar met veel enthousiasme in de hardwaremarkt. Google gaat krachtige hardware combineren met strakke designs en slimme software en hoopt zo je huiskamer en de mobiele markt te veroveren. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag, maar vooralsnog ziet het er veelbelovend uit.

Met bovenstaande Made by Google-video kun je het gehele evenement nog een keertje terugkijken. De presentatie begint op ongeveer 25:35, dus je zult wel even moeten vooruitspoelen. In totaal duurde het Made By Google-event ruim anderhalf uur, maar het bedrijf had dan ook aardig wat producten om te presenteren.

Na afloop van het evenement kon je op onze Facebook-pagina een nabespreking vinden van wat er allemaal aangekondigd werd. Thomas en Heini namen vanuit het gloednieuwe BigSpark-kantoor alle nieuwe producten met je door. Die video vind je hieronder. Mocht je geen tijd hebben voor Googles volledige show, dan is dit een goed alternatief: wij praten je in nauwelijks een kwartiertje bij.

https://www.youtube.com/watch?v=Er5lXyaIYS4

Google Pixel aankondiging

De introductie van de Google Pixel en Pixel XL waren het belangrijkste onderdeel van de avond. Eerdere smartphones die Google introduceerde waren vaak een samenwerking van het bedrijf met andere fabrikanten, maar de Pixel zou volledig door Google ontworpen zijn. Beide smartphones beschikken over een metalen design en identieke krachtige hardware, maar verschillende schermformaten. De Pixel is 5 inch groot, de Pixel XL heeft een 5,5 inch-scherm. Vooralsnog zullen de toestellen helaas niet in Nederland verkocht worden.

Op het evenement zagen we ook verschillende producten voor de huiskamer, waaronder de Chromecast Ultra en Google Home. Met deze 4K-mediaspeler en stemgestuurde speaker wordt het nog makkelijker om de slimme software van Google in je huis te integreren. Mocht je liever alle aankondigingen in tekstvorm teruglezen, lees dan onze Google Pixel-event samenvatting.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu