Stiekem hebben we best uitgekeken naar de Motorola’s nieuwe budgettelefoon. Niet omdat de Motorola Moto E iets bijzonders kan of er speciaal uitziet, maar voornamelijk vanwege de prijs. Is goedkoop echter duurkoop? Check het in de Moto E videoreview!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Conclusie Motorola Moto E review

Onze ervaring met de Moto E is erg wisselend. Aan de ene kant heeft het toestel een lage adviesprijs, behoorlijke prestaties en een stockversie van Android die snel en soepel werkt. Aan de andere kant is de afwerking ondermaats en hetzelfde geldt voor de camera en – in mindere mate – het scherm. In onze ogen heeft Motorola te veel concessies gedaan en dan met name op het gebied van de behuizing. Een smartphone met een achterklep die schuift en kraakt, voelt alles behalve prettig in de hand. Ons advies: besteed liever een paar tientjes meer aan de uitstekende Motorola Moto G.

Motorola Moto E Kopen

Wil je de Motorola Moto E kopen, dan hebben we hieronder de beste deals voor je uitgelicht. Deze worden dagelijks bijgewerkt, zodat je nooit te veel betaalt.

Motorola Moto E
7,0
Welke Motorola Moto E wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto E aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.