De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Motorola Edge 20 Pro-video: de 4 beste features op een rij

Wouter Nijsen
3 september 2021, 14:59
2 min leestijd
YouTube video player

De Motorola Edge 20 Pro is het nieuwe toptoestel van de fabrikant. De smartphone is met 699 euro behoorlijk duur, maar wat heeft ‘ie allemaal te bieden? We bespreken de belangrijkste features met je.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Motorola Edge 20 Pro-video

Op Android Planet bespreken en reviewen we vooral betaalbare smartphones van Motorola, want daar is het bedrijf immers bekend van. Af en toe komt de fabrikant echter ook met een duurder toestel. Een voorbeeld hiervan is de Motorola Edge 20 Pro, het nieuwe vlaggenschip dat onlangs is aangekondigd. De telefoon kost 699 euro en komt tegelijk met de Edge 20 (499 euro) en Edge 20 Lite (349 euro).

Motorola Edge 20 Pro: de beste 4 features op een rij

In de video van de week kijken we naar de Motorola Edge 20 Pro en bespreken we de belangrijkste features van het toestel. Hoe zit het bijvoorbeeld met het scherm en over welke camera’s beschikt de Pro? En op hoeveel updates kun je rekenen als je besluit om de Edge 20 Pro in huis te halen? In iets meer dan drie minuten praten we je helemaal bij.

Binnenkort publiceren we op Android Planet de uitgebreide, geschreven review van de Motorola Edge 20 Pro. Houd de website dus in de gaten, of download de Android Planet-app om op de hoogte te blijven. Neem ook een kijkje op onze Instagram– en Facebook-pagina.

Volg Android Planet op YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan even op het YouTube-kanaal van Android Planet, want daar verschijnt elke week een nieuwe. We maken niet alleen tipvideo’s zoals die hierboven, maar reviewen ook regelmatig smartphones of andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de gloednieuwe en opvouwbare Samsung Galaxy Z Flip 3 en OnePlus Nord 2.

Daarnaast maken we regelmatig video’s over andere grote onderwerpen zoals de beste smartphones van de zomer 2021Android-virussen of sms-spam. Vergeet onze video’s natuurlijk ook niet te liken en heb jij een idee voor een onderwerp? Mail ons dan even via redactie@androidplanet.nl of laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu