Nieuwe Motorola Moto G duikt op in promotionele video

Gijs Ettes
24 juli 2015, 12:45
1 min leestijd

De lancering van de nieuwe Motorola Moto G (en Moto X) komt steeds dichterbij. Eerder verstuurde Motorola al uitnodigingen voor een persevenement op 28 juli en nu is ook een promofilmpje van het nieuwe toestel verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto G 2015 video

De video hierboven is in het Portugees, maar geeft niettemin een indruk van wat we kunnen verwachten van de nieuwste Moto G. Het toestel is ditmaal iPx7-gecertificeerd en dus bestand tegen water, en beschikt over twee camera’s met 13 en 5 megapixels. Verder is er een 5 inch-hd-scherm aan boord, een vlotte Snapdragon 410-chip met een quadcore-processor, 1 of 2GB aan werkgeheugen en 8 of 16GB opslagruimte.

motorola moto g 2015 video

Verder beschikt het toestel over 4G-ondersteuning en een iets grotere 2470 mAh-accu waarmee je minimaal de dag door moet komen. Wanneer de nieuwe Moto G precies verschijnt en voor welke prijs is nog niet bekend. Aankomende dinsdag komen we daar naar alle waarschijnlijkheid meer over te weten. Ook de presentatie van de Moto X 2015, die over betere hardware en een frontflitser beschikt, wordt die dag verwacht. Android Planet is aanwezig op het persevenement om verslag te doen van alle onthullingen.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu