Een recent gepubliceerde video op YouTube toont wat je van de Motorola Moto X camera kunt verwachten. Het nieuwe toestel van Motorola is voorzien van een ijzeren behuizing met een bamboe achterkant, een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie en een 2,5GHz dualcore-processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder is de nieuwe Moto X voorzien van 2GB aan werkgeheugen. Ook is er een 13 megapixel-camera aanwezig en draait het toestel op een vrijwel stock versie van Android. De smartphone is vanaf november in Nederland te koop voor een adviesprijs van 399 euro.

Moto X kopen?

Degenen die de nieuwe Moto X willen kopen, moeten nog even wachten tot november. Wie niet wil wachten, kan ook de huidige Moto X kopen. Dit toestel heeft een 4,7 inch hd-scherm, 1,7GHz dualcore-processor en ook 2GB aan werkgeheugen. Dit toestel, dat op KitKat draait, is ook nog een goede keuze.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.