De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video: met deze Netflix-tips kun jij optimaal bingen op je smartphone

Thomas Haenen
18 maart 2019, 15:07
2 min leestijd

Van Orange is the New Black tot Russian Doll, en van RuPaul’s Drag Race tot Terrace House: elke week komen er weer tientallen uren series, films en documentaires bij op Netflix. Met deze tips voor Netflix op je Android-smartphone kun je optimaal bingen.

Netflix-app tips: alles om te streamen op je smartphone

In Nederland zijn er inmiddels meer dan een miljoen betalende Netflix-gebruikers. Heb je zelf geen abonnement op de streamingdienst, dan lift je waarschijnlijk gratis mee met de account van een familielid of vriend. Maar haal jij wel het maximale uit de Netflix-app op je Android-smartphone? In de video van deze week geven je enkele handige tips.

Wist je bijvoorbeeld dat je ook Netflix-series en -films kunt starten met de Google Assistent. Zeg ‘OK Google’ tegen je smartphone, en vervolgens ‘Ik wil Orange is the New Black kijken op Netflix’. De serie wordt direct gestart en gaat verder waar je gebleven was.  Heb je thuis een Chromecast of Android TV-mediaspeler, dan kun je de serie zelfs direct naar je tv doorsturen.

Ook vertellen we je in de video alles over Smart Downloads. Ben je regelmatig onderweg, maar vergeet je vooraf dingen te downloaden? Schakel dan deze functie in. Netflix download dan automatisch de volgende aflevering van series die je aan het kijken bent. Ga je wel erg snel door een serie heen, dan zet Netflix zelfs meerdere afleveringen klaar. Oude afleveringen worden bovendien automatisch verwijderd.

Op het YouTube-kanaal van Android Planet vind je reviews van de nieuwste smartphones, tips voor je toestel en verslag van alle grote evenementen. Ontdek bijvoorbeeld onze hands-on video’s met de Samsung Galaxy S10, Xiaomi Mi 9 en Nokia 9 vanaf de beursvloer van het Mobile World Congress in Barcelona. Abonneer je nu, en blijf op de hoogte van onze video’s.

Ontdek meer nieuws en tips over Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu