Een aantal weken geleden publiceerden we op Android Planet de uitgebreide review van de Nokia 7 Plus, maar de videoreview had je nog van ons tegoed. In deze video bespreken we de belangrijkste features en voor- en nadelen van het toestel. Kijk je mee?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Check de Nokia 7 Plus videoreview

Op papier is de Nokia 7 Plus één van de meest interessante Android-toestellen van 2018. Hoe dat komt? Het toestel heeft goede specs, een groot 6 inch-scherm, dubbele camera en forse 3800 mAh-accu. Daar komt bij dat de 7 Plus onderdeel is van het Android One-programma, waardoor je kunt rekenen op veel en snelle updates. En dat voor de nog geen 400 euro die je voor de smartphone betaalt.

Maar hoe bevalt de smartphone in de praktijk? Wouter heeft de Nokia 7 Plus een aantal weken uitgebreid getest en bespreekt de voor- en nadelen van de telefoon, en of hij je geld waard is. Hieronder vind je de conclusie van de geschreven review, waarin we dieper ingaan op alle onderdelen. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen.

Conclusie geschreven Nokia 7 Plus review

Met de Nokia 7 Plus krijg je heel veel waar voor je geld. Het toestel heeft een metalen behuizing die tegen een stootje kan, fijne software en is verzekerd van drie jaar lang beveiligingsupdates en twee grote Android-updates. Dat de 7 Plus is een Android One-smartphone is, zal voor veel mensen dé reden zijn om het toestel te overwegen.

Daar komt bij dat de accuduur en hardware dik in orde zijn. Het moeilijk afleesbare scherm en de wisselvallige camera zijn twee minpunten, maar wegen wat ons betreft niet op tegen de voordelen. Voor 399 euro is dit een complete smartphone die we aan veel mensen durven aan te raden.

→ Lees verder in de volledige review van de Nokia 7 Plus

Het laatste nieuws over Nokia

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.