De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video: hands-on met de nieuwe Nokia-smartphones

Wouter Nijsen
2 maart 2018, 8:47
1 min leestijd

Tijdens het Mobile World Congress gingen we natuurlijk ook even langs HMD Global, om de nieuwe Nokia-smartphones even te testen. In deze hands-on video bespreken we onze eerste indrukken van de Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, nieuwe Nokia 6 en goedkope Nokia 1.

Lees verder na de advertentie.

Nokia hands-on video: aan de slag met de nieuwe Nokia’s

De Finse fabrikant HMD Global koos ervoor zijn nieuwe smartphones op dezelfde dag te presenteren als de Samsung Galaxy S9. Een gewaagde keuze, al heeft de fabrikant de aandacht gekregen die het verdiende. In onze uitgebreide preview waren we behoorlijk positief, en in deze video praten we je kort bij over de toestellen.

We bespreken de Nokia 8 Sirocco, het nieuwe vlaggenschip en tevens verbeterde versie van de reguliere 8. Daarnaast komt de Nokia 7 Plus, een midrange toestel met een grote accu, aan bod. Ook zie je de nieuwe Nokia 6 en goedkopere Nokia 1. Allemaal lopen ze op nagenoeg onaangepaste versies van Android. Daardoor ben je verzekerd van snelle updates en de meest up-to-date beveiliging.

→ Lees ook de geschreven preview van de nieuwe Nokia-smartphones

In april verschijnen de Nokia 1, nieuwe 6 en 7 Plus voor respectievelijk 89, 279 en 399 euro. Exacte releasedata voor de smartphones zijn nog onbekend, maar we hoeven waarschijnlijk maar iets meer dan een maand te wachten. Voor de Nokia 8 Sirocco moeten we iets meer geduld hebben: dat toestel verschijnt in mei voor 749 euro.

Check ook onze Galaxy S9 previewvideo

Lees meer over Nokia

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu