Video: 5 handige offline reis-apps voor tijdens je vakantie

Wouter Nijsen
1 augustus 2019, 16:59
2 min leestijd

Of je nou naar Kaapverdië, Kazachstan of Katwijk gaat: op vakantie heb je waarschijnlijk altijd je smartphone bij je. Er zijn een aantal apps die je ook zonder internetverbinding (handig in het buitenland!) kunt gebruiken. In onze nieuwste tipvideo bespreekt Thomas ze met je.

Lees verder na de advertentie.

Offline reis-apps voor tijdens je vakantie

Hoewel je tegenwoordig prima je internetbundel in het buitenland kunt gebruiken, is het ook handig om een paar apps te installeren die offline goed werken. Dan ben je ervan verzekerd dat je geen verbinding nodig hebt om bijvoorbeeld te kunnen navigeren, boeken te lezen of je favoriete Netflix-series op je smartphone te checken. In de videotip van deze week heeft Thomas vijf handige apps voor je, dus neem snel een kijkje!

Vergeet je niet te abonneren op het Android Planet YouTube-kanaal, zodat je onze video’s als eerste kunt checken. Iedere week delen we nieuwe tips, reviews en koopadvies over de allerbeste Android-smartphones van het moment.

Hieronder vind je downloadlinks naar alle apps die we in de video bespreken. Apps als Google Maps en Drive staan standaard op vrijwel alle Android-toestellen, maar het is alsnog goed om te checken of je de nieuwste versie draait.

1. Google Maps: offline kaarten
Meer weten over hoe je offline navigeert met Google Maps? Check dan ook onze uitgebreide tip over hoe je Google Maps offline gebruikt.

→ Download Google Maps in de Play Store (gratis)

2. Spotify
Op zoek naar meer? We hebben een overzicht met allerlei andere handige Spotify-tips voor je!

→ Download Spotify in de Play Store (gratis)

3. Amazon Kindle

→ Download Amazon Kindle in de Play Store (gratis)

4. Google Drive

→ Download Google Drive in de Play Store (gratis)

5. Netflix (Smart Downloads)
Lees meer over de Smart Downloads-feature van Netflix in onze tip, zodat je niet meer zelf de nieuwste afleveringen van je favoriete series hoeft te downloaden.

→ Download Netflix in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu