De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

OnePlus 3 videoreview: de 5 belangrijkste features

Wouter Nijsen
1 juli 2016, 20:20
2 min leestijd

De OnePlus 3 werd onlangs aangekondigd en is zonder invite  verkrijgbaar. In deze OnePlus 3 videoreview lichten we de belangrijkste eigenschappen  van het toestel uit.

Lees verder na de advertentie.

Check de OnePlus 3 videoreview

De OnePlus 3 werd met veel bombarie aangekondigd is op het eerste gezicht een grote verbetering ten opzichte van de OnePlus 2. Het toestel heeft een metalen behuizing en de allernieuwste specs, en is bovendien voorzien van een betere camera. In bovenstaande video bespreken we ook de accuduur van de smartphone en in hoeverre hij kan concurreren met de vlaggenschepen van Samsung, HTC en LG.

oneplus 3

In tegenstelling tot zijn voorgangers is de OnePlus 3 vanaf dag één zonder invite verkrijgbaar. Het toestel is te bestellen via de officiële OnePlus-website en kost 399 euro. De smartphone is vooralsnog alleen beschikbaar is de kleur grijs.

Conclusie OnePlus 3 review

De OnePlus 3 is met afstand het beste OnePlus-toestel tot nu en kan zich op veel fronten moeiteloos meten met de vlaggenschepen van andere fabrikanten. De metalen behuizing ziet er fraai uit en het toestel voelt tevens luxer aan dan zijn voorgangers. Daar komt bij dat belangrijke kritiekpunten, zoals het ontbreken van nfc en een snellaadoptie zijn verdwenen. Vooral Dash Charging is een fijne vernieuwing, omdat de OnePlus 3 hiermee erg rap oplaadt. De snelle hardware en soepele interface zorgen voor een uitstekende gebruikerservaring, waarbij je weer een boel opties hebt om het besturingssysteem naar wens aan te passen.  

Maar perfectie weet de OnePlus 3 nog niet te benaderen. Zo is de camera nog niet zo goed als die van andere vlaggenschepen en had de accuduur iets beter gemogen. Toch kunnen we geen toestellen bedenken die dezelfde prijskwaliteit-verhouding bieden als de OnePlus 3. De telefoon is bovendien gelijk voor iedereen verkrijgbaar, wat de OnePlus 3 een absolute aanrader maakt als je op zoek bent naar een krachtig toestel voor weinig geld.

Lees ons uitgebreide oordeel in de OnePlus 3 review

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu