De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video: zo stevig is de nieuwe OnePlus 6

Michel van 't Klaphek
18 mei 2018, 10:45
2 min leestijd
Video: zo stevig is de nieuwe OnePlus 6

Ook de OnePlus 6 ontkomt er niet aan en wordt op de pijnbank gelegd. Hoe doorstaat het nieuwe vlaggenschip de gevreesde stevigheidstest? Je ziet het in deze video.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6 stevigheidstest

Smartphones worden steeds mooier, maar leveren daardoor soms in op stevigheid. Het YouTube-kanaal JerryRigEverything is inmiddels beroemd voor het op de proef stellen van de nieuwste telefoons.

De telefoonbeul kijkt onder meer hoe snel een toestel krast, hoe flexibel de behuizing en wanneer het scherm kapot gaat. Dit is handig, want dan hoeven wij het niet te doen. Om maar direct met de deur in huis te vallen: het Chinese vlaggenschip is behoorlijk stevig, zo bewijst onderstaande video.

Als eerst zien we hoe de OnePlus 6 onder handen wordt genomen met diverse messen, waarbij vervolgens wordt gekeken bij welke hardheid het scherm krast. Ook wordt gecontroleerd of de voorste speaker, die ditmaal in de notch verwerkt zit, tegen dit geweld is opgewassen.

Tot slot wordt de behuizing met het mes onder handen genomen. Het blijkt dat de OnePlus 6 zich op het gebied van schermkwaliteit prima kan meten met andere moderne vlaggenschepen. Bovenop komend voordeel is het feit dat OnePlus standaard een screenprotector aanbrengt.

Alsof dat nog niet genoeg was, houdt de YouTuber vervolgens een vlam op het scherm, om zo te controleren wanneer de pixels ‘doodgaan’. De marteling wordt besloten met een buigtest. Ook hier geeft het toestel geen krimp. De YouTuber laat weten onder de indruk te zijn, en daarmee is de OnePlus 6 ruimschoots geslaagd.

Over de OnePlus 6

De OnePlus 6 is een krachtige smartphone, verpakt in een stijlvol jasje tegen een relatief scherp prijskaartje. Het instapmodel haal je vanaf 22 mei voor 519 euro in huis. Benieuwd naar onze eerste indrukken? Lees dan onze OnePlus 6 preview.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu