De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Videoreview: OnePlus 6T met vingerafdrukscanner in het scherm

Thomas Haenen
6 november 2018, 19:14
2 min leestijd

De OnePlus 6T is vanaf vandaag officieel te koop en uiteraard hebben we de smartphone al een tijdje in gebruik. In deze videoreview vertellen we je alles over de vernieuwingen, zoals de vingerafdrukscanner achter het scherm. Kijk je mee?

Bekijk de OnePlus 6T videoreview

T-toestellen van OnePlus zijn doorgaans licht verbeterde varianten van de smartphone die daarvoor verscheen, maar bij de 6T is dit iets anders. De smartphone introduceert meer verbeteringen dan bijvoorbeeld de OnePlus 5T en 3T, met bijvoorbeeld Screen Unlock: de vingerafdrukscanner die in het scherm zit verwerkt. Daarnaast heeft de 6T een grotere accu, verbeterde camera, groter scherm met dunnere randen en meer opslag.

oneplus 6t videoreview

Daarvoor betaal je wel wat meer: 559 euro in plaats van de 519 euro bij de OnePlus 6. Of de telefoon het extra geld waard is, vertellen we je in deze videoreview. We bespreken ook de belangrijkste voor- en nadelen, en of OnePlus inmiddels meer moet vrezen voor de concurrentie.

Lees ook de geschreven review

Op zoek naar meer over de OnePlus 6T? Check dan ook de geschreven review, waarin we dieper ingaan op de prestaties, Screen Unlock en alle andere verbeteringen. Hieronder vind je de conclusie van de review.

De OnePlus 6T is een uitstekende smartphone en op veel fronten een verbetering ten opzichte van de OnePlus 6. Het scherm is iets groter, heeft dunnere randen en een kleinere notch, en blijft er goed uitzien. De accu gaat wat langer mee, de camera is – ondanks dat de nachtmodus beter kan – iets slimmer en is er meer opslagruimte aanwezig. Screen Unlock heeft wat minpuntjes, maar werkt over het algemeen goed en is een toffe vernieuwing.

Daartegenover staat wel dat de koptelefoonaansluiting ontbreekt en het toestel weer een paar tientjes duurder is. Daarom is er ook meer concurrentie. De OnePlus 6T blijft een goede koop, maar is wat minder makkelijk aan te raden dan eerdere OnePlus-telefoons.

OnePlus 6T nu te koop

De OnePlus 6T is nu te bestellen, ook via onze prijsvergelijker. Daar kun je kiezen voor een losse OnePlus 6T, al is de smartphone ook met een abonnement verkrijgbaar. Het instapmodel kost 559 euro en komt in twee kleuren: Midnight Black (matzwart) en Mirror Black (glanzend zwart).

OnePlus 6T

OnePlus 6T prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 312,-

Bekijken

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu