De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: aan de slag met de OnePlus 7 Pro

Thomas Haenen
15 mei 2019, 13:57
2 min leestijd

De OnePlus 7 Pro is pas vanaf volgende week in Nederland te koop, maar Android Planet mocht er al eerder mee aan de slag. Check onze eerste indrukken in deze videopreview van de OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7 Pro videopreview

OnePlus komt dit voorjaar met niet één, maar twee nieuwe smartphones. De ‘gewone’ OnePlus 7 is een kleine upgrade: krachtiger, maar qua design vergelijkbaar met de OnePlus 6T. Opvallender is de OnePlus 7 Pro, die vanaf volgende week in Nederland te koop is. Wij hebben hem al enkele dagen kunnen gebruiken. Voordat je onze uitgebreide review kunt lezen, delen we alvast een hands-on met eerste indrukken.

De OnePlus 7 Pro heeft een groter, uniek scherm, drie camera’s achterop en een uitschuifbare selfiecamera. Maar wat kun je eigenlijk met een 90 Hz-beeld, en hoe doet de optische zoom het vergeleken met Huawei en Samsung? Je ontdekt het in de video van deze week. Vergeet je niet te abonneren op het Android Planet YouTube-kanaal, zodat je onze video’s als eerste ziet.

Meer weten over alle nieuw features? Check dan ook onze geschreven OnePlus 7 Pro preview, waarin we onder andere dieper ingaan op de verbeterde camera’s. “Met de 7 Pro maakt OnePlus zijn koers voor de toekomst duidelijker dan ooit. Het gevoel van snelheid gaat boven alles. De combinatie van een 90 Hz-scherm, tot wel 12GB werkgeheugen en de soepelste animaties van alle smartphones werkt uitstekend samen. Je hebt snelle smartphones, en je hebt de razendsnelle OnePlus 7 Pro,” schrijven we.

“Helaas heeft die gevleugelde kracht ook een keerzijde. Met een adviesprijs die begint bij 709 euro neemt de fabrikant vrij definitief afscheid van een reputatie als prijsvechter. De Xiaomi Mi 9, Huawei P30 en Samsung Galaxy S10 haal je allen voor minder geld in huis. Daar zet de fabrikant een indrukwekkende smartphone tegenover, maar je moet er wel iets meer voor betalen dan je wellicht gewend bent.”

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu