De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Videoreview: OnePlus 7T en 7T Pro zijn krachtige topsmartphones

Wouter Nijsen
14 oktober 2019, 15:01
2 min leestijd

De OnePlus 7T komt behoorlijk snel na de OnePlus 7, maar is wel een veel betere smartphones dan zijn voorganger. Waarom dat zo is, ontdek je in onze nieuwste videoreview.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de OnePlus 7T videoreview

Toen de OnePlus 7 een aantal maanden geleden verscheen, waren we in onze review behoorlijk positief over het toestel. Toch was de smartphone niet zo indrukwekkend als zijn grotere broer, de 7 Pro. De toestellen verschilden nogal van elkaar, doordat de 7 – op wat kleine verbeteringen na – bijna identiek was aan zijn voorganger.

Nu de OnePlus 7T en 7T Pro zijn uitgebracht, valt op hoe erg de twee smartphones op elkaar lijken. Ze hebben allebei een 90Hz-scherm, Snapdragon 855 Plus-chip, grote accu met supersnel opladen en driedubbele camera. Ook draaien beide telefoons op het nieuwe Android 10 en hebben ze een vingerafdrukscanner achter het scherm.

De OnePlus 7T en 7T Pro behoren tot de beste smartphones van dit moment, maar hebben ook een aantal duidelijke nadelen. In deze videoreview praten we je in een paar minuten bij over de belangrijkste plus- en minpunten.

Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op het Android Planet YouTube-kanaal, zodat je onze video’s als eerste ziet. Iedere week delen we nieuwe reviews, tips en koopadvies over de populairste Android-smartphones.

Lees de geschreven review

Wil je meer weten? Check dan de geschreven review van de OnePlus 7T (Pro). Beide toestellen zijn vanaf 17 oktober in Nederland te koop. De 7T heeft een adviesprijs van 599 euro, de 7T Pro gaat voor 759 euro over de toonbank.

De OnePlus 7T en 7T Pro zijn geslaagde smartphones die op veel fronten weten te overtuigen. We zijn met name onder de indruk van de reguliere 7T, die nu over een fijn 90Hz-scherm, veelzijdige camera en veel sneller opladen beschikt. Verder is de smartphone razendsnel, is het fijn dat ‘ie op Android 10 draait en snel updates krijgt, maar de accuduur is hooguit voldoende. Met 599 euro is de OnePlus 7T weer een aantal tientjes duurder dan zijn voorganger, maar wat ons betreft wel de beste smartphone die je voor dit geld kunt kopen.

De OnePlus 7T Pro is een veel kleinere stap vooruit en als je op dit moment een 7 Pro hebt, dan is er absoluut geen enkele reden om te upgraden. Daar zijn de verschillen simpelweg te klein voor. Ben je echter op zoek naar een nieuwe smartphone met goede specs en een futuristisch ontwerp, dan is de 7T Pro wél de moeite waard. Met 759 euro is hij bovendien niet extreem duur, al zijn verschillende Android-vlaggenschepen (zoals de Samsung Galaxy S10 en S10 Plus) inmiddels in prijs gezakt. Dit neemt niet weg dat dit één van de beste Android-smartphones van dit moment is.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu