De high-end OnePlus One is de eerste smartphone van het Chinese OnePlus en heeft een prijs van 269 euro en 299 euro voor respectievelijk de 16- en 64GB-versie. In de OnePlus One videoreview zie je hoe dit betaalbare toestel in de praktijk presteert.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Conclusie OnePlus One review

De OnePlus One is een hele kleine en vooral stille revolutie. Vraag een willekeurig persoon op straat of hij of zij van de OnePlus One heeft gehoord, en in 99 procent van de gevallen zal degene zijn schouders ophalen. De OnePlus One is echter bij de Android-gemeenschap een soort messias van de smartphones geworden: alle high-end specs die je wilt, voor een prijs van 269 euro. En dat is de kant waar wij de komende tijd naartoe gaan: Chinese merken die kwalitatief hoogstaande Android-toestellen fabriceren voor een zeer aantrekkelijke prijs. En daar gaan de grote merken uiteindelijk écht last van krijgen, naarmate dergelijke Chinese fabrikanten steeds meer in de spotlight komen te staan.

Het laatste nieuws over de OnePlus One

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.