Eerste indrukken: Samsung Z Flip 4, Fold 4 en Galaxy Watch 5 (video)

Colin Baak
12 augustus 2022, 13:12
2 min leestijd
YouTube video player

In deze Samsung Galaxy Z-video pakken we de Z Fold 4 en Z Flip 4 erbij. Ook kijken we al even snel naar de Watch 5 (Pro) en nieuwste draadloze oordopjes.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Z-video: Fold 4 of Flip 4?

Samsung presenteerde deze week heel wat nieuwe devices en onze eerste indrukken hebben we al in geschreven vorm op Android Planet gepubliceerd. Check dus:

Ook hebben we alvast een korte video gemaakt met onze eerste impressies van de nieuwe apparaten. Daarin zie je uiteraard de twee nieuwe vouwbare toestellen van Samsung. De Galaxzy Z Fold 4 is de grootste, duurste en meest uitgebreide foldable, maar vlak ook de Samsung Galaxy Z Flip 4 niet uit.

Eerste indrukken: Samsung Z Fold 4, Flip 4, Galaxy Watch 5 en meer

Ook de nieuwe smartwatches komen aan bod. Op het evenement werden de Samsung Galaxy Watch 5 en het 5 Pro-model gepresenteerd. Die horloges lijken veel op hun voorgangers, maar op verschillende gebieden zien we ook wel weer grote verschillen. Tot slot bespreken we de Samsung Galaxy Buds 2 Pro-oordopjes.

Meer over de nieuwe Samsung-producten

De komende weken gaan met bezig met de uitgebreide reviews van de Fold 4, Flip 4, Watch 5 en Buds 2 Pro. Houd de website dus goed in de gaten! Nu al meer weten over de opvouwbare smartphones, nieuwe smartwatches en draadloze oordopjes?

Check dan ons uitgebreide artikel over de Samsung Galaxy Z Fold 4 en Flip 4 of lees alles over de Watch 5 (Pro) en de nieuwste oordopjes. Direct een nieuwe gadget aanschaffen? Klik dan even hieronder, daar vind je alle prijzen op een rij.

Samsung

Android Planet op YouTube

Op het YouTube-kanaal van Android Planet vind je elke week een toffe nieuwe video! Zo kom jij alles te weten over nieuwe producten, vind je er handige tips of nemen we je mee met onderwerpen als Android Auto, 5G of het updatebeleid van fabrikanten.

Natuurlijk vind je daar ook al onze videoreviews van de nieuwste smartphones! Heb jij een tof idee voor een video, drop het dan even in de reacties of mail ons even op redactie@androidplanet.nl!

Meer recent Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu