De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy A6 videoreview: stijlvolle smartphone onder de loep

Thomas Haenen
13 juli 2018, 19:12
2 min leestijd

De Samsung Galaxy A6 heeft het design van de Galaxy S9, maar kost honderden euro’s minder. Hoe die prijs-kwaliteitsverhouding in werkelijk uitpakt, bespreken we in onze Samsung Galaxy A6 videoreview.

Bekijk onze Samsung Galaxy A6 videoreview

Wil je een echt toptoestel in huis halen, dan betaal je daarvoor vele honderden euro’s. Echter: wat als je nou wel een strak design zoekt, maar geen behoefte hebt aan de ontzettend krachtige hardware die vaak in zo’n vlaggenschip? Daarvoor heeft Samsung de Galaxy A-reeks. Smartphones in deze reeks pakken hun design van de dure Galaxy S9, maar combineren het met hardware die degelijk in plaats van geweldig is.

Het nieuwste toestel in de reeks is de Galaxy A6. Deze smartphone is inmiddels voor minder dan 300 euro in de winkels te vinden, slechts de helft van wat je voor de Galaxy S9 betaalt. Daar staat tegenover dat de A6 ook een stuk minder indrukwekkend is qua specificaties. Binnenkort kun je een volledige Galaxy A6 review in tekstvorm terug vinden op Android Planet, maar in deze video bespreken we het toestel nu al.

Goede selfiecamera, zware concurrentie

Zoals Thomas in deze Galaxy A6 videoreview aangeeft, is het design van een kwaliteit die je niet vaak ziet in deze prijsklasse. Ook de selfiecamera bevalt goed. Daar staat echter tegenover dat Samsung toch nog aardig wat steken laat vallen. Wil je meer weten over de plus- en minpunten van de Galaxy A6, en waarom sommige concurrenten meer bieden voor minder geld? Check dan snel onze video.

Meer weten over het toestel? Bekijk dan ook onze toestelpagina. Via onze prijsvergelijker vind je bovendien de beste aanbiedingen voor een Galaxy A6 met abonnement, of een los toestel. Of bekijk de Galaxy A6 Plus, een grotere variant met iets betere hardware.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu