De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Videoreview: Samsung Galaxy Note 10 Plus is het nieuwe toptoestel van 2019

Wouter Nijsen
28 augustus 2019, 19:18
2 min leestijd

Het is weer tijd voor een nieuw Galaxy Note-toestel en met de Note 10 Plus zet Samsung in één keer zijn beste smartphone tot nu toe neer. Waarom de Note 10 Plus zo’n goed toestel is, ontdek je in deze videoreview.

Bekijk de Samsung Galaxy Note 10 Plus videoreview

Waar de Galaxy Note 9 vorig jaar een nogal saaie opvolger was van de Note 8, pakt Samsung het dit jaar anders aan. Het bedrijf heeft het design flink onder handen genomen, gekozen voor een nog groter scherm en de S Pen weer iets handiger gemaakt. Ook handig: de oplaadsnelheid is flink vooruit gegaan, waardoor de telefoon in iets meer dan een uur helemaal vol zit.

Is dit de beste Android-smartphone van dit moment? In de videoreview van deze week nemen we de Note 10 Plus onder de loep. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op het Android Planet YouTube-kanaal, zodat je onze video’s als eerste kunt checken. Iedere week delen we nieuwe reviews, tips en koopadvies over de populairste Android-smartphones van het moment.

Check ook de geschreven review

In de geschreven review van de Samsung Galaxy Note 10 Plus lees je veel meer over de smartphone. De komende weken verwachten we ook met een review van het kleinere model te komen.

De Samsung Galaxy Note 10 Plus is alles wat je van een high-end smartphone anno 2019 zou verwachten. Het toestel heeft geen grote nadelen, op het ontbreken van de koptelefoonaansluiting en snelste 45 Watt-oplader na. Daarnaast kan Samsung de software simpeler maken door het aantal eigen apps te verminderen. De adviesprijs van 1099 euro is erg fors, zeker omdat de Galaxy S10 en S10 Plus grotendeels dezelfde gebruikerservaring bieden.

Je loopt dan wel de S Pen – die verder is verbeterd – mis en het design is misschien iets minder futuristisch, maar de prestaties en camera’s zijn vergelijkbaar. Dit alles neemt echter niet weg dat de Galaxy Note 10 Plus een uitstekend toestel is die bij de absolute top hoort. Maar als je een stylus, extreem krachtig hardware en een enorm groot scherm niet per se nodig hebt, is de Note 10 Plus waarschijnlijk niet voor jou.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu