De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Samsung teast Galaxy Note 8 in nieuwe video

Wouter Nijsen
15 augustus 2017, 9:28
1 min leestijd

De onthulling van de Galaxy Note 8 komt steeds dichterbij en Samsung probeert de hype op te voeren met een nieuwe video. Bekijk ‘m hier.

Check de Galaxy Note 8 teaser

De video laat weinig los over de specificaties en het design van de Note 8, maar toont wel waar het toestel volgens Samsung voor staat. Aan de hand van woorden laat het bedrijf bijvoorbeeld zien dat de Galaxy Note 8 geen simpele update is ten opzichte van voorgaande toestellen, maar opnieuw innoveert.

galaxy note 8 teaser

In de video is wel duidelijk zichtbaar dat de Galaxy Note 8 met een nieuwe S Pen, de bekende stylus van Samsung, komt. Volgens geruchten krijgt het pennetje enkele nieuwe functies, maar het is nog onduidelijk welke dit zijn. Vermoedelijk werkt de stylus weer een stukje accurater dan voorheen.

Wat we weten over de Galaxy Note 8

Als we de geruchten mogen geloven, vertoont de Note 8 veel gelijkenissen ten opzichte van de Galaxy S8. Wel is het scherm een stukje groter (6,3 inch ten opzichte van 5,8 inch) en is er standaard meer werkgeheugen (6GB in plaats van 4GB RAM) aanwezig. Onder de motorkap vinden we verder een Exynos 8895-chip en 3300 mAh-accu. Aan de achterkant zit een dubbele camera, met daarnaast de vingerafdrukscanner.

Zoals in de video hierboven te zien is, vindt de presentatie van de Galaxy Note 8 plaats op 23 augustus. De presentatie is live op de website van Samsung te volgen, maar ook op Android Planet doen we natuurlijk verslag. Het is onduidelijk wanneer het toestel in de winkels ligt, wel wordt gesproken over een adviesprijs van 999 euro.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's