Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Videopreview: aan de slag met de Samsung Galaxy S10

Thomas Haenen
20 februari 2019, 20:32
2 min leestijd

De Samsung Galaxy S10 belooft grootse verbeteringen voor het design, de camera en meer. Wij probeerden hem alvast uit, en jij kunt meekijken in onze Samsung Galaxy S10 videopreview.

Check onze Samsung Galaxy S10 video: eerste indruk

Het zal je niet ontgaan zijn: zojuist heeft Samsung de Galaxy S10 gepresenteerd op een evenement in San Francisco. Tijdens de nieuwste editie van Samsung Unpacked werden ook de Galaxy S10 Plus en Galaxy S10e voor het eerst getoond. Android Planet mocht de drie nieuwe smartphones alvast wat eerder proberen, en in een gloednieuwe video delen we alvast onze eerste indrukken.

Let op: deze video is gebaseerd op een eerste uur met de Samsung Galaxy S10. Volgende maand komen we bij je terug met een uitgebreide (video)review van de Galaxy S10. Toch is dit alvast je kans om alles te ontdekken over de nieuwe features. Hoe werkt de vingerafdrukscanner in het scherm, en wat kun je met de drie camera’s achterop het toestel? We vertellen het je in deze video.

Ontdek de Galaxy S10

Meer weten over de Samsung Galaxy S10? Check dan ook onze geschreven artikelen. Zo gaan we in onze preview dieper in op de vele nieuwe features. “De Samsung Galaxy S10 maakt een uitstekende eerste indruk. Alle pluspunten van voorgaande jaren zijn aanwezig. Niet alleen de grote zoals een prachtig scherm en een strak design, maar ook zaken als de koptelefoonaansluiting en ruimte voor een geheugenkaart die door veel concurrenten geschrapt zijn,” zo schrijven we in onze Galaxy S10 preview.

“Bovendien pakken de verbeteringen op het eerste gezicht goed uit. De telefoto- en groothoeklens zijn hele goede toevoegingen, en het cameragat is een fijn alternatief voor de notch. De Samsung Galaxy S10 is een ontzettend complete smartphone, voorzien van alle essentiële features plús een heleboel leuke extra’s.”

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu