Video: Samsung Galaxy S21 FE vs Galaxy S21-vergelijking

Wouter Nijsen
21 januari 2022, 16:06
1 min leestijd
YouTube video player

In de video van de week vergelijken we de gloednieuwe Samsung Galaxy S21 FE met zijn duurdere broer, de S21. Wat zijn de belangrijkste verschillen en welk toestel moet je hebben?

Lees verder na de advertentie.

Video van de week: Samsung S21 FE vs S21

Samsung bracht onlangs (eindelijk) de Galaxy S21 FE uit. De smartphone dook maandenlang op in geruchten, maar werd naar verluidt meerdere keren uitgesteld. Inmiddels is de telefoon te koop in Nederland voor 749 euro, als goedkoper alternatief voor de Galaxy S21 én aanstaande Samsung S22.

Android Planet vergelijkt: Samsung Galaxy S21 FE vs Galaxy S21

Opvallend is wel dat de S21 FE op dit moment juist een paar tientjes duurder is dan de S21. Laatstgenoemde werd ongeveer een jaar geleden uitgebracht en is daarom inmiddels in prijs gezakt. Welk toestel kun je dan beter kiezen? In de video hierboven bespreken we de belangrijkste verschillen tussen de Samsung-smartphones.

Android Planet op YouTube

Ook in 2022 komen we weer met allerlei toffe video’s. Abonneer je dus even op ons kanaal en zet het belletje aan, zodat je geen video mist. Naast handige tipvideo’s verschijnen daar ook regelmatig vergelijkingen, hebben we het over grotere onderwerpen zoals 5G, wearables of Android Auto en maken we natuurlijk reviewvideo’s van de tofste producten.

Wil jij zelf eens het onderwerp bepalen voor een nieuwe video? Mail ons dan even op redactie@androidplanet.nl of laat het even weten in onderstaande reacties.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu