Samsung heeft een officiële droptest-video voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge uitgebracht, die laat zien dat beide smartphones tegen een stootje kunnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hoewel het absoluut niet de meest betrouwbare droptest is – als je al kunt spreken van een betrouwbare droptest -, is de video van Samsung wel vermakelijk. In de officiële  Samsung Galaxy S6 droptest laat het Zuid-Koreaanse bedrijf de smartphone van verschillende hoogtes vallen om te kijken hoe sterk het toestel is.

Samsung Galaxy S6 droptest

Samsung galaxy S6 droptestIn de video laat Samsung zowel de Galaxy S6 als Galaxy S6 Edge vallen vanaf borsthoogte op de achterkant en zijkant van het toestel vallen. In beide gevallen gebeurt er niets met de smartphone. In de video prijst Samsung het gebruik van het stevige Gorilla Glass 4 en het gebruik van een metalen frame, waarbij laatstgenoemde met name handig is voor het opvangen van stoten.

Houd wel in je hoofd dat de video logischerwijs marketing is, en mocht de Galaxy S6 tijdens zo’n val wel kapotgaan dat Samsung dit waarschijnlijk niet in de video zou tonen.

Galaxy S6 kopen

Ben je op zoek naar een Galaxy S6 of S6 Edge? Android Planet heeft hieronder de beste aanbiedingen voor de Galaxy S6 met abonnement en Galaxy S6 Edge met abonnement voor je op een rijtje gezet.

Galaxy S6

Samsung Galaxy S6
9,0
Welke Samsung Galaxy S6 wil je?
Selecteer:
32GB
64GB
Sim only nodig?

Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge
8,0
Welke Samsung Galaxy S6 Edge wil je?
Selecteer:
32GB
64GB
Sim only nodig?

Laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.