De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: Samsung Galaxy S6 overreden door Tesla Model S

Gijs Ettes
13 april 2015, 11:49
2 min leestijd

Wat gebeurt er als je met een Tesla Model S over een gloednieuwe Samsung Galaxy S6 rijdt? Een YouTube-video geeft antwoord op die vraag.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S6 is hufterproof

De Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge  zijn sinds afgelopen vrijdag wereldwijd verkrijgbaar. Naast videoreviews zijn er inmiddels diverse filmpjes op het web opgedoken die een indruk geven van de kras-, water- en stootbestendigheid van de nieuwe smartphones. Het YouTube-kanaal iCrackUriDevice heeft een video geplaatst  waarin de Galaxy S6 niet alleen op de grond wordt gesmeten, maar ook overreden wordt door een ruim 2100 kilogram wegende Tesla Model S.

galaxy s6 overreden

Zoals je in het filmpje ziet, is de Galaxy S6 dankzij de laag Gorilla Glass aan de voor- en achterzijde goed bestand tegen vallen. Wanneer het toestel wordt overreden, is het echter een ander verhaal. Het enorme gewicht zorgt ervoor dat het glas versplintert, al is  het toestel zelf nog te gebruiken. Pas nadat de S6 meerdere malen wordt overreden, geeft het display de geest. De capacitieve knoppen en notificatieled werken echter nog steeds, wat erop wijst dat de interne hardware nauwelijks is beschadigd. De  Galaxy S6 lijkt dus behoorlijk hufterproof.

De beste Samsung Galaxy S6 aanbiedingen

De Samsung Galaxy S6 is sinds enkele dagen  verkrijgbaar in ons land, al is de levertijd van de modellen met 64 en 128GB bij de meeste aanbieders opgelopen tot één    twee weken. Het model met 32GB opslag is beter leverbaar. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Galaxy S6 met abonnement.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 329,-

Bekijken

Los refurbished

€ 104,99

Bekijken

Wil je de Galaxy S6 zonder een abonnement  bestellen, dan kun je onder meer in  de Samsung Shop  terecht. Check de prijzen hieronder:


samsung-galaxu-s6-witSamsung Galaxy S6 32GB
€699,-
Meer info
samsung-galaxu-s6-goldSamsung Galaxy S6 64GB
€799,-
Meer info
samsung-galaxu-s6-zwartSamsung Galaxy S6 128GB
€899,-
Meer info

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu