De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe Samsung Galaxy S6 teaser benadrukt snelheid

Gijs Ettes
18 februari 2015, 11:55
1 min leestijd
Nieuwe Samsung Galaxy S6 teaser benadrukt snelheid

Samsung heeft een nieuwe Galaxy S6 teaser gepubliceerd die de snelheid van het nieuwe vlaggenschip benadrukt. Verwacht wordt dat de S6 ook supersnel draadloos is op te laden.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Galaxy S6 teaser

De afgelopen weken er is er al het nodige over de Galaxy S6 uitgelekt, waaronder vermeende specs en foto’s van het design van de smartphone. Het nieuwste toestel in de populaire Galaxy S-reeks beschikt waarschijnlijk over een metalen behuizing en een Exynos 7 octacore-processor van Samsung die een stuk energiezuiniger is. Ook is er waarschijnlijk 3GB aan werkgeheugen en 32 of 64GB aan uitbreidbare opslag aan boord.

Het display van de smartphone meet waarschijnlijk 5,1 of 5,2 inch, maar over de resolutie bestaan twijfels. Mogelijk voorziet Samsung alleen de duurdere Galaxy S Edge, die  een scherm heeft dat aan beide  kanten iets afloopt, van een QHD-resolutie. Wat ons betreft is het geen ramp als de S6 een 1080p-scherm krijgt, aangezien het Samsung-toestel waarschijnlijk een kleinere 2600 mAh-accu krijgt en een full-hd-resolutie minder energie vreet.

The Next Galaxy Part 2

Enkele dagen geleden zette Samsung ook al een Galaxy S6 teaser op YouTube. Die kun je hieronder bekijken. Wil je meer weten over het aankomende Samsung-toestel, check dan ons uitgebreide dossier over de Samsung Galaxy S6.

The Next Galaxy

Het laatste nieuws over de Galaxy S6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu