De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gelekte video toont Samsung Galaxy S7 in vol ornaat

Gijs Ettes
17 februari 2016, 12:33
1 min leestijd

Slechts enkele dagen voor de officiële onthulling is een Samsung Galaxy S7 video opgedoken die het toestel in vol ornaat toont. In het  14 seconden durende filmpje  zijn de interface en de voor- en achterkant te zien.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S7 video geeft indruk van design

samsung galaxy s7 video

In aanloop naar de presentatie van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn in principe de belangrijkste details uitgelekt. Zo weten we dat de S7 en S7 Edge amoled-schermen van respectievelijk 5,1 en 5,5 inch hebben, met dezelfde QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De accucapaciteit bedraagt respectievelijk 3000 en 3600 mAh, maar voor de rest zijn de toestellen nagenoeg identiek. Beide zijn voorzien van een metalen behuizing, die niet alleen bestand is tegen krassen, maar ook tegen stof en water.

Een andere vernieuwing is dat het opslaggeheugen weer uitbreidbaar is met een micro-sd-kaartje van maximaal 128GB. De gelekte video toont ook dat de lens van de 12 megapixel-camera ditmaal nauwelijks meer uitsteekt. Dit moet ervoor zorgen dat de achterkant gladder aanvoelt.

Verder beschikken  de Galaxy S7 en S7 Edge over een Exynos 8890-chip, 4GB aan RAM en tenminste 32GB opslag. Standaard draaien de telefoons op Android Marshmallow met de TouchWiz-skin van Samsung. Volgens geruchten verschijnen de toestellen op 11 maart in Nederland voor 700 (Galaxy S7) en 800 euro (Galaxy S7 Edge). De voorverkoop start waarschijnlijk op 21 februari aanstaande, kort na  de officiële onthulling.

Android Planet is ook dit jaar weer aanwezig in Barcelona om live verslag te doen van het Mobile World Congress. Vanaf aankomend weekend kun je alles lezen over de aankondigingen die op de beurs worden gedaan. We zijn onder meer aanwezig bij de persconferenties van Samsung, LG, Huawei en Sony.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu