De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: aan de slag met de Samsung Galaxy S9

Wouter Nijsen
27 februari 2018, 10:49
1 min leestijd

Natuurlijk waren we afgelopen zondag aanwezig bij Unpacked 2018, waar de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus werden aangekondigd. In deze video zie je onze eerste indruk van het toestel en wat er allemaal nieuw is. Kijk je mee?

Bekijk de Samsung Galaxy S9 video

Het event vond plaats een dag voor het Mobile World Congress, de grootste beurs voor mobiele technologie die jaarlijks in Barcelona plaatsvindt. Na de presentatie – die je hier kunt terugkijken –  gingen we natuurlijk direct aan de slag met de nieuwe Samsung-vlaggenschepen. Thomas praat je bij over de vernieuwingen, zoals de verbeterde camera en de nieuwe features die deze met zich meebrengt.

Ook gaan we in op het design, de verbeterde vingerafdrukscanner en andere features. In iets meer dan twee minuten praten we je helemaal bij. Meer weten? Check ook onze geschreven preview van de Samsung Galaxy S9, waarin we dieper ingaan op de specs, het design en andere hardware. Zo weet je precies wat je kan verwachten op 16 maart, wanneer de smartphone officieel in Nederland verschijnt. Houd Android Planet bovendien in de gaten voor de volledig review.

Met een adviesprijs van 849 en 949 euro zijn de Galaxy S9 en S9 Plus bij verschijning een stukje duurder dan hun voorgangers. Samsung heeft een interessante pre-order actie: als je de smartphone voor 8 maart bestelt, heb je ‘m een week eerder (op 9 maart) in huis. Check voor meer informatie ons overzichtsartikel over het pre-orderen van de Samsung Galaxy S9. In de tussentijd kun je natuurlijk ook meedoen aan onze winactie, waarmee je gratis en voor niks een Galaxy S9 kunt winnen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu