Video: de 3 beste verbeteringen van de Samsung Galaxy Z Flip 3

Wouter Nijsen
18 augustus 2021, 15:05
1 min leestijd
YouTube video player

De Samsung Galaxy Z Flip 3 is niet alleen goedkoper dan zijn voorganger, maar ook op diverse punten verbeterd. In onze video nemen we je mee langs de belangrijkste vernieuwingen.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Samsung Galaxy Z Flip 3-video

Samsung zet dit jaar flink in op opvouwbare smartphones, oftewel foldables. Dit doet het bedrijf met de Galaxy Z Flip 3, een futuristische telefoon die je open en dicht kan klappen. Op het eerste gezicht ideaal, want de Flip is dichtgevouwen erg compact en makkelijk in je broekzak (of tas) te stoppen. Daar betaalde je bij de vorige Z Flip echter flink voor: 1500 euro.

De Galaxy Z Flip 3 is met een adviesprijs van 1049 euro stukken goedkoper, maar natuurlijk nog steeds een erg dure smartphone. Wat heeft de Flip 3 voor dat geld allemaal te bieden en welke vernieuwingen heeft Samsung precies doorgevoerd? In onderstaande video neemt Android Planet-redacteur Colin je vliegensvlug mee langs de drie belangrijkste verbeteringen.

Samsung Galaxy Z Flip 3: dit zijn de 3 belangrijkste verbeteringen

→ Lees ook onze preview van de Samsung Galaxy Z Flip 3 (en Fold 3)

Volg Android Planet op YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan even op het YouTube-kanaal van Android Planet, want daar verschijnt elke week een nieuwe. We maken niet alleen tipvideo’s zoals die hierboven, maar reviewen ook regelmatig smartphones of andere apparaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu