Sony Xperia Z5 toch goed genoeg voor James Bond

Gijs Ettes
14 september 2015, 10:33
1 min leestijd

Over enkele weken gaat de nieuwe James Bond-film Spectre in première. Die belooft weer een hoop spektakel, intrige en product placement door Sony. Een nieuw promofilmpje laat zien dat het ook andersom kan.

Lees verder na de advertentie.

Sony-producten in nieuwe James Bond-film

In James Bond-films van de laatste jaren is altijd een rol weggelegd voor smartphones en andere producten van Sony. Dat zal bij Spectre niet anders zijn, ondanks dat Bond-acteur Daniel Craig heeft laten doorschemeren geen fan te zijn van de Xperia-telefoons van Sony. Craig zou 5 miljoen dollar betaald krijgen voor het vasthouden van de Xperia Z5, maar eigenlijk vindt hij het toestel niet goed genoeg voor een personage als Bond.

Niettemin gaat de promotie van Sony in Spectre gewoon door, al toont  bovenstaande  video dat het ook andersom komt. In het korte filmpje, dat werd geregisseerd Danny Kleinman (verantwoordelijk voor diverse leaders van Bond-films), is te zien hoe secretaresse Moneypenny de telefoon van Bond ophaalt. Ook de ‘Made for Bond’-camera Sony RX100 IV passeert de revue. Vanaf 5 november draait Spectre in de Belgische bioscopen. De Nederlandse première vindt een dag later plaats.

UPDATE: Sony laat weten dat in Nederland de Xperia Z5 Compact de officiële Bond-phone is.

Meer over Sony’s nieuwe vlaggenschip lees je op onze Xperia Z5 toestelpagina. Check ook onze preview van de Xperia Z5, Z5 Compact en Z5 Premium.

Lees het laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu