Video: ontdek de Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact (ADV)

Redactie
26 februari 2018, 9:00
2 min leestijd

De Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact brengen het beste van Sony bij elkaar. In deze video ontdek je alle nieuwe features, van de unieke trilfunctie tot de supertoffe superslowmotionfunctie.

Ontdek meer in deze Sony Xperia XZ2 video

Dit zijn ze dan: de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact. Deze nieuwe Android-smartphones liggen vanaf april in de winkels. Sony loopt altijd voorop met praktische features. Het bedrijf biedt technologie waar je echt iets aan hebt, eerder dan de concurrentie dat doet. Dat is ook dit jaar niet anders. Dat moet je niet alleen zien om te geloven, maar ook horen én voelen. Daarom hebben we in samenwerking met Sony een video gemaakt die je alle nieuwe features laat zien.

https://www.youtube.com/watch?v=S6bCUj52iig
Bekijk de video op ons YouTube-kanaal

Ontdek bijvoorbeeld de Motion Eye-camera, waarmee je in superslowmotion kunt filmen. Daarmee film je 960 frames per seconde, genoeg om zelfs de allerkleinste details van elke beweging in beeld te brengen. Op het grote 5,7 inch-scherm van de Xperia XZ2 bekijk je ze vervolgens haarscherp terug. Bovendien wordt hdr ondersteund, waarmee je beter contrast en mooiere kleuren in beeld krijgt.

Ook nieuw is het dynamic vibration system: als je video’s kijkt of muziek luistert, trilt de achterkant van de Xperia XZ2 mee. Of je nou via de stereo speakers luister of met je draadloze koptelefoon, je toestel kan altijd trillen. Je kiest zelf hoe hard die trillingen precies zijn. Na een tijdje is het al gauw onmisbaar: je zit meer in je favoriete media dan ooit!

Klein en fijn: de Xperia XZ2 Compact

Heb je liever een wat handzamer toestel, kies dan voor de Sony Xperia XZ2 Compact. Deze smartphone is slechts 5 inch groot, en door de kleine randen rond het beeld is hij extra handzaam. Sterker nog: hij past moeiteloos in elke broekzak. Hij heeft echter wel dezelfde kracht als zijn broer, waardoor je kunt rekenen op ongekende prestaties voor een smartphone van dit formaat.

De Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact zijn vanaf maart in Nederland te koop. Beide toestellen zijn vanaf 16 maart te koop bij alle grote webwinkels en providers, los en in combinatie met een abonnement. Vanaf 6 april wordt het toestel uitgeleverd. Bestel je snel, dan krijg je bovendien een gratis pre-order bonus. Meer weten? Dan kun je meer informatie over de Xperia XZ2 of alle details over de XZ2 Compact vinden op de site van Sony.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu