De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: wat is de beste smartphonebeveiliging?

Wouter Nijsen
11 februari 2022, 14:58
1 min leestijd
YouTube video player

Je smartphone goed beveiligen is enorm belangrijk. Maar welke optie moet je kiezen: de vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning, een pincode of wachtwoord?

Lees verder na de advertentie.

Video: de beste telefoonbeveiliging

Het is heel erg belangrijk om je Android-smartphone te beveiligen en er zijn ook veel manieren om dit te doen. Denk aan de vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning die op je toestel zit, of misschien gebruik je wel alleen een pincode of patroon.

Gezichtsherkenning, vingerafdruk of iets anders: wat is de beste telefoonbeveiliging?

Maar voor welke optie (of combinatie) kun je het beste gaan? In de video hierboven bespreken we de vergrendelopties die je hebt op je smartphone, met elk hun voor- en nadelen. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Check dan het uitgebreide uitlegartikel via de link hieronder.

Gezichtsherkenning, vingerafdruk of iets anders: wat is de beste telefoonbeveiliging?

Android Planet op YouTube

Zoals je van ons gewend bent, komen we iedere week met een nieuwe video op YouTube. Abonneer je dus even op ons kanaal en zet het belletje aan, zodat je geen video mist. Naast handige tipvideo’s verschijnen daar ook regelmatig vergelijkingen, hebben we het over grotere onderwerpen zoals 5G, wearables of Android Auto en maken we natuurlijk reviewvideo’s van de tofste producten.

Wil jij zelf eens het onderwerp bepalen voor een nieuwe video? Mail ons dan even op redactie@androidplanet.nl of laat het even weten in onderstaande reacties.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu