Hoewel Google I/O 2017 pas net is begonnen, zijn gisteravond tijdens de keynote al de belangrijkste aankondigingen gedaan. Wil je de presentatie nog een rustig terugkijken, check dan deze video.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de Google I/O 2017 video

In een keynote van iets meer dan twee uur onthulde Google gisteravond zijn plannen voor het komende jaar. Verschillende medewerkers lieten zien waar het bedrijf mee bezig is en wat we de komende maanden kunnen verwachten. Denk bijvoorbeeld aan de features van Android O, het slimme Google Lens en de nieuwe mogelijkheden van Google Foto’s. In de video hierboven bekijk je de keynote opnieuw. Goed om te weten: de presentatie begint met een geinige tekenfilm en start op het tijdstip 36:55.

Daarnaast liet Google zien hoe belangrijk virtual en augmented reality voor het bedrijf zijn. In onze Google I/O 2017 round-up hebben we alle aankondigingen op een rijtje gezet. Ook tof: sinds gisteravond kun je de eerste bèta van Android O op je smartphone installeren, mits je een Google Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X of Nexus 6P hebt.

Lees het laatste nieuws over Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.