De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video van de week: onze verwachtingen voor de Samsung Galaxy S22-serie

Colin Baak
24 december 2021, 13:12
1 min leestijd
YouTube video player

Begin volgend jaar verwachten we de opvolgers van de populaire Galaxy S21-serie. In de video van deze week praten we je dan ook bij over al onze verwachtingen van het aankomende Samsung Galaxy S22-trio.

Lees verder na de advertentie.

Video: onze verwachtingen van de Samsung Galaxy S22

Een van de grootste releases van volgend jaar is die van de Samsung Galaxy S22-serie. We verwachten drie smartphones te gaan zien in de vorm van de Samsung Galaxy S22, S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. De afgelopen tijd zijn er al heel veel details verschenen over dit aankomende trio.

In de video van deze week praten we je bij over al die aspecten. Wat weten we al over het design of de prijzen? Ook hebben het over de vernieuwde camera’s en andere specificaties. Nu al interesse in een van deze toestellen en wil je geen enkel nieuwtje missen? Download dan de Android Planet-app, waarmee je altijd op de hoogte blijft. Schrijf je natuurlijk ook even in voor onze nieuwsbrief, want ook via die weg mis je niks!

Samsung Galaxy S22: alle verwachtingen op een rij

Volg Android Planet op YouTube

Wil je elke week wel een video als deze zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Android Planet. Daar vind je een divers aanbod van video’s. Zo verschijnen er regelmatig toplijstjes of videotips, maar natuurlijk ook videoreviews van smartphones en andere producten

Heb jij nog een idee voor een video? Mail ons dan even op redactie@androidplanet.nl of laat het weten in de reacties onder dit bericht! Abonneer je trouwens natuurlijk ook op ons kanaal en zet het belletje aan, zodat je geen video mist. Ook kun je ons natuurlijk volgen via de Android Planet-app en Instagram of Facebook.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu