Nederlandse illusionist verandert oude Galaxy’s in Galaxy S6 Edge

Redactie
23 maart 2015, 17:31
1 min leestijd

Illusionist Victor Mids, bekend van zijn tv-programma Mindf*ck, speelt een grote rol in een nieuwe campagne van Samsung, waarin hij oude Galaxy’s verandert in een gloednieuwe Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn 10 april in Nederland verkrijgbaar, en Samsung is volop bezig om reclame te maken voor het toestel. Mids, dat met zijn tv-programma en vele trucs menigeen verbaasde, is ingeschakeld om Samsung-klanten met een oudere smartphone te verblijden met een gloednieuwe Galaxy S6 of S6 Edge. Zelfs de instellingen en apps zijn overgezet.

Victor Mids in Mindf*ck

Mids, die als arts is afgestudeerd, presenteert het programma Mindf*ck, waarin hij mensen met illusies om de tuin leidt. Daarnaast toonde hij in zijn programma aan hoe hij via suggesties de gedachten van mensen kan sturen. Sommige trucs legt hij ook uit, zoals hypnose.

Alle afleveringen van Mindf*ck zijn terug te kijken via Uitzending Gemist van NPO.

Galaxy S6 of S6 Edge kopen?

De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn al voor te bestellen, waardoor jij ‘m op 10 april ontvangt. Android Planet heeft de beste aanbiedingen voor een Galaxy S6 met abonnement en Galaxy S6 Edge met abonnement voor je op een rijtje gezet.

Laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu